2017. október 22., vasárnap

Országos motivációs program az utcákon - #Kedvesüzenetek kezdeményezés


Ha csak egy kedves dolgot teszel ma, akkor ez legyen az! 

Név szerint, Gulyás Lídia fejéből pattant ki az ötlet, hogy milyen remek lenne az interneten keringó motivációs idézeteket kivinni az utcákra. Az eredetileg csak 70 darab üzenetre megtervezett projekt olyan átütő sikert aratott az emberek körében, hogy Lídia úgy döntött, nem szabad megállnia 70 üzenetnél. Csapatot tomborzot maga köré és a kezdeményezés terjesztésébe kezdet, mely a nagyon beszédes "Ragasszuk tele az országot kedves üzenetekkel" nevet kapta. 
Mára már minden nagyobb Magyarországi városban klubbok szervezdőnek, ahol egy-egy nap erejéig, összegyűlnek a kezdeményezéshez csatlakozó emberek, hogy együtt írjnak kedves üzeneteket, majd ragasszák velük tele a város forgalmasabb pontjait, azzal a nemes céllal, hogy mosolyt csaljanak polgártársaik arcára. 
A legjobb az egészben, hogy a csatlakozáshoz semmi másra nincs szükséged, mindössze egy papír lapra, tollra és ragasztóra. Írd meg otthonod melegében az üzenetet, ragaszd ki bárhova a #kedvesüzenetek jeligét használva és máris a kezdeményzés részese vagy. Tedd szebbé embertársaid napját és élvezd a  boldogságmámort, melyet az önzetlen segítés okoz. 
Véleményem szerint ez egy olyan kezdeményezés, melyhez butaság volna nem csatlakozni, hiszen egyszerűbb, mint bárki gondolná. 
Ezért a bejegyzésért a kedves üzenetek csapattól semmit nem kaptam, önszántamból döntöttem úgy, hogy promotálom őket, mert hihetetlen hasznos és hiánypótló programnak tartom. 
További információkért és a klubbok helyszíneiért, keressétek a kedves üzenetek oldalt a facebook-on vagy az instagram oldalukon. 
Ha kedvet kaptál hozzá, csatlakozz és cselekedj még ma, hiszen bátorító, kedves üzenetekre mindig szükség van. Fogj egy lapot, tollal, filcet vagy színesceruzát és alkoss egy üzenetet a kedvenc motivációs szövegeddel. Tedd ki valahova a lakóhelyeden és máris kipipálhatod a napi jócselekedet. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése