2018. május 29., kedd

Life hack-ek a nyárra - tippek és trükkök a tökéletes nyárhoz


1. 

Készíts önbarnítót házilag egy tea filter segítségével. Nem kell többet tenned, mint lefőzni néhány filter teát, majd a használt filterrel bekenni a bőrödet. Nem tudom, hogy mennyire működik, de több helyen is láttam az ötletet, ezért feltettem a listára 


2. 

Ezzel az ötlettel már valószínűleg találkozhattál, ha sokat kóborolsz a közösségi oldalakon, ugyanis szuper gyorsan tett szert hatalmas népszerűségre. Maga a life hack egyébként roppant egyszerű. Annak érdekében, hogy ne váljon minden cuccotok és a pokrócotok a homok áldozatává, terítsetek a földre egy gumis lepedőt és a négy sarkát támasszátok ki valamivel, ezzel egy kis „szigetet” képezve. 


3. 

Imádom ezt az ötletet! Szerintem roppant kreatív és amilyen praktikus, annyira könnyen elkészíthető. Mindössze úszó rudakra, ollóra, egy vastagabb kötélre és egy műanyag dobozra lesz szükséged. Vágd méretre a rudakat, majd a képen látható módon kösd rá őket a doboz oldalára. 

4.

Drága hangszórók helyett használd ki a fizikát. Végy 2 műanyag poharat, egy üres papírtörlő gurigát és állítsd össze a szerkezetet a kép alapján. Egy telefon és máris kész a tökéletes hangosítás a víz partjára vagy egy esti sütögetéshez. 


5.

Jéghideg vizet szeretnél magaddal vinni valahová, de mindig felmelegszik, mire innál belőle? Ne aggódj, a megoldás egyszerűbb, mint hinnéd! Töltsd meg félig az üveget, majd elfektetve tedd be a fagyasztóba. Miután jéggé szilárdult a folyadék, töltsd fel az üres részeket. A jég még hosszú ideig hidegen fogja tartani a vizet. 


6.

A muffin papírral kapcsolatban gyakori life hack, hogy a jégkrém alá húzva, védi a kezet attól, hogy csupa ragacs legyen, viszont én ezúttal egy másik, kevésbé ismert, de legalább annyira hasznos trükköt hoztam, amivel a poharad tartalmát védheted meg a kéretlen bogaraktól. Egyszerűen szúrd át a muffin papírt a szívószáladdal, aztán az egészet húzd rá a poharad tetejére. 


7.

Nincs ennél trendibb módja a dinnye evésnek. Vágd a gyümölcsöt kisebb háromszögekre, aztán szúrj a héjába egy faspatulát. 


8.

Egy homokos strandon nem csak a törölköződre kitett holmik vannak veszélyben, hanem a táskádba rejtett cuccok is. Ha nem akarod magaddal hazavinni a homokot, célszerű a holmidat először egy zárható zacskóba pakolni, majd magát a zacskót a táskába tenni. Így könnyen hozzáférsz mindenhez, mégse lesz semmi homokos. 


9.

Ha hirtelen lenne szükséged valamire, amire kitámaszthatod a telefonodat, csak hajtogasd meg a napszemüvegedet a képen látható módon és helyezd bele a mobilodat. 


10.

Amennyiben tényleg nagyon gyorsan volna szükséged hideg vízre, csak vizezz be egy papírtörlő darabot vagy egy zsebkendőt, vond be vele az adott üveget kívülről, aztán az egészet helyezd a fagyasztóba. Mindössze 15 percet kell várnod és kézbe is veheted a hűtött italt. 

+1

Segíts magadon és akkor Isten is megsegít... 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése