2017. december 20., szerda

Ami eddig (nem) hiányzott az életedből... - #2 Karácsonyi kiadás

Sziasztok! 
Talán egy kicsit elkéstem ezzel a bejegyzéssel,hiszen 4 nap múlva karácsony és már nem érnének ide a megrendelt holmik időben, viszont úgy döntöttem, egy kis nevetéssel egybekötött szörnyűlködéshez sosincs túl késő vagy korán. 
Szóval összeválogattam nektek egy különleges karácsonyi termékekből álló listát azokról a hihetetlen tárgyalról, amik megvásárolhatók az ebay vagy aliexpress oldalán. 
Jó szórakozást hozzá! 

1.) Ünnepi mintás wc papír 


KATT

A karácsony előbb-utóbb az otthonunk minden szegletére bekúszik és mire észbekapunk, már a mosdóban a wc papír is ünnepi pompában díszeleg....Ilyen tényleg megeshet? Vagy kiknek szánták a készítők ezt a terméket? #miregondoltaköltő?



2.) Rénszarvas jelmez autóknak


KATT

Sose gondoltam volna, hogy ezt a három szót valaha, valamilyen formában egymás mögé fogom írni, de hát mégis megtörtént. Ha olyan perverzíót érzel magadban, hogy rénszarvas agancsokat és piros orrot ragasz az autódra, ezzel elcsúfítva illetve közröhej tárgyává téve azt és magadat, akkor ezt a cuccot neked találták ki. 


3.) Mintás zokni a széklábnak


KATT

Karácsonyi mintás, puha, meleg zoknikből sose elég, ám egy kicsit túlzásnak érzem, hogy még a szék lábára is zoknit húzzunk. Értem én, hogy van egy funkciója, miszerint karcolásmentesíti a széklábat, de ezt meglehet tenni nem ünnepi mintában is, manócsizmák nélkül is. 



4.) (Ez a csoda!) Felfújható karácsonyi dekoráció (?)


KATT

Bármi is ez a csoda, amit erdetileg valószínűleg dekorációnak szántak, már első látásra is olyan hatását vált ki az emberből, hogy nem tudod levenni róla a szemed. Sajnos nem a jó értelemben. Elemezzük ki, mit látunk pontosan. A télapó mászik fel egy feldíszített fára és nagy bajban van, mert egy túlméretezett kutya elkapta a nadráját és lehúzta róla, így kilátszik az alsója. 
Ugye milyen meghitt és ünnepi? Szerintem se. 


5.) Twerkelő télapó 


KATT

A twerkelés, mint "mozgás forma", Nicki Minaj óta kiírthatatlanul belekerült a kultúránkba és sajnos nem kerülte el szegény mikulást se. Az arcán is látszik, mennyire élvezi a seggrázást. Zenél, táncol és még mikulás is. Kihagyhatatlan ajánlat 



6.) Donald Trump "Merry Christmas" póló


KATT
....mert nincs "ami eddig (nem) hiányzott az életedből" rész Donald Trump nélkül. 


7.) Mikulás jelmez macskáknak


KATT

Azontúl, hogy állatkínzás, meg szegény macska, mégis ki és miért? Ha annyira télapó jelmezt szeretnél vásárolni, öltöz be te, de szerencsétlen állatot ne kényszerítsd már bele. Se ő, se te nem fogod élvezni. Ő azért, mert nem akar jelemzbe bújni, te pedig azért, mert ő nem akar jelemzbe bújni. 


8.) Örült macskás néni karácsonyfadísz


KATT

Unod már az angyalkákat, télapókat, gömböket és a gyönyörű, csillogó díszeket? Legyen az örült macskás néni dísz a karácsonyfád legfőbb éke! Ilyet biztos nem fogsz találni más fáján.... 


9.) Csubakka karácsonyfadísz


KATT

Ha már star wars 8, akkor már én se maradhatok ki. Tudasd minden vendégeddel, hogy mekkora star wars fan vagy és díszítsd fádat eredeti csubakka figurával. Fanoknak kötelező darab! 



10.) Nagy láb karácsonfadísz


KATT

Csodálatos. Gyönyörű. Nem tudom szavakba önteni, mennyire hihetetlen ez a dísz és az, hogy valaki ezt megalkotta. Annyira illik a karácsony szelleméhez, főleg a mikulás sapkával. Nem is értem, miért nem szereztem még be egy ilyet magamnak... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése